Tror nog jag håller mig till spabad


skrivet den 28 dec av F, klockan:23:03
 

Snart är det dags för Thailand, jag längtar så till dess. Värme och lite avslappnat liv i ett par veckor. Men det finns ju helt klart en baksida med Thailand också och det är allt sexköpande.
Läste precis en artikel om detta

http://www.expressen.se/nyheter/1.2269558/de-svenska-mannen-som-koper-sex-i-thailand

 

Usch såna artiklar får mig att nästan må illa, även om jag själv utan tvekan gärna betalar för massage när jag är där (här hemma har jag inte råd utan får nöja mig med mitt införskaffade massagebadkar ) så skulle jag ALDRIG betala utsatta och utfattiga kvinnor för sex. Alla männen som i ovan nämnda artikel kommer med en massa klyschor om att det inte bara handlar om sex och att det inte är samma sak som i Sverige för här är det minsann annant med i spelet osv har kanske rätt i en sak. Det finns annat med i spelet där, nämligen del lilla detaljen att många av dessa stackars kvinnor på fullt allvar inte har något annat val, inte pga drogberoende eller så utan just att de kommer från så fattiga förhållanden att de helt krasst inte haft något annat val. Men att gilla eller uppskatta sex med en massa män tre ggr så gamla som de själva, knappast säger jag bara. Det är väl bara riktigt inskränkta korkskallar som kan gå på något dylikt.

 

Även om semester självfallet handlar delvis om att njuta och ha det trevligt så tycker jag inte att detta är ok, det vore bättre om fler höll sig till bara massage eller trevliga spabad m.m. (undantaget verkliga semesterflirtar där inte pengar är inblandat såklart)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed