LED-belysning i nya köket


skrivet den 10 jan av F, klockan:11:32
 Ja de får bli LED-belysning i nya köket i alla fall, har funderat en hel del både fram och tillbaka angående hur vi ska göra med belysning i köket när vi byggt om det.
På något sätt har jag lyckats att förtränga att det närmar sig med stormsteg, nu ska väggar ner och allt gammalt bort. Inklusive golv.
Usch det kommer bli en förfärligt jobbig tid innan detta är färdigt men vad bra det kommer bli sen.
Nuvarande köket är liksom långsmalt, opraktiskt och allmänt tråkigt. Det nya blir vitt, med svarta blanka bänkar och redigt snyggt kakel ovanför. Intruduktionsspis med ugn och micro på motsatta sidan inbyggda i skåp. Har också hittat en grymt snygg svart fläktkåpa som ska upp.
Köket kommer dessutom bli 13 kvadrat större iom att vi river ner en vägg mot gamla hallen och gör om det till ett stort kök istället.
Svart klinkersgolv i köket och sen trägolv utanför, tar såklart hjälp både med golvslipning och golvläggning men det mesta kommer annars min sambo och min pappa göra.
Sen får det bli dags för lite ny heminredning när vi fått drömköket färdigt, vill gärna ha en enhetlig stil i hela huset så jag får fundera på hur jag vill ha det.
 Fick en bra idé till mitt vardagsrum när jag såg detta
http://www.expressen.se/levabo/1.2284853/hemma-hos-bjorn-ranelid-klattrar-bockerna-pa-vaggarna
Stora bokhyllor längsmed hela väggen och med stora färgrika tavlor ovanför, så himla snyggt.
Fast nu får det såklart bli köket i första hand och det kommer som sagt var nog ta sin lilla tid innan det blir färdigt och efter det så är det mycket möjligt att jag är så trött på att renovera att jag inte vill se åt några nya projekt ;)
 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed