Komiska ytterdörrar


skrivet den 04 jan av F, klockan:11:40
 

Vad är humor och vad är bra komik?
Uppenbarligen råder det mycket delade meningar om detta. Personligen tycker jag saker som att råka halka på en isfläck, glida iväg och slå skallen i ytterdörrar osv är sådär. Framföralllt när det är jag själv som råkar ut för det.

 

Men jag är väldigt säker på vad jag inte tycker är det allra minsta roligt, och det är all lyteskomik samt en massa plumpa sexskämt.

Finns något humorprogramm på 4,an (kommer inte ihåg namnet just nu) men som är precis den typen komik jag för mitt liv inte förstår hur nån kan tycka är kul.

En typ som lägger ut hundskit över en hel bro, ett annat par som låtsas ha sex i en bowlinghall etc. Vad är det för roligt med det då?

 

Ståuppare i stil med Petra Mede hamnar kanske i den något mer oförargliga kategorin men än en gång, var är det roliga? Att driva med sig själv som en tragisk singel ihop med diverse sexskämt om poliiker!!!

Och nu ska hon vara programmledare för guldbaggen dessutom, varför kan man ju verkligen undra.
http://www.expressen.se/noje/1.2277494/petra-mede-trott-pa-sin-image
Funnes det inte någon lite mer lämplig person till detta uppdrag, hur bra var det på melodifestivalen egentligen?

 

Ja ja, smaken är väl som baken antar jag!
Själv funderar jag på att strejka i detta eländiga vinterväder och sjunka ner i mitt massagebadkar och kolla på en komedi istället:
Finns inget härligare när det är ruggigt vinterväder ute (eller ja det vore väl att sticka iväg till varmare bredgrader då möjligen).


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed