Bullerdämpning & konsten att hacka


skrivet den 19 jan av F, klockan:17:32
 

Gissa hur lätt det är att sova när betingborrarna låter som jag vet inte vad utanför. Hela jäkla huset skälver, för att inte tala om hur det dånar!

Kul att jobba natt när den typen arbete pågår.

Det komiska i situationen är att jobbet de gör handlar om bullerdämpning inför framtiden, just nu känns det inte som det jag absolut helst vill ha om man säger så.
Känns som att vi bott i ett stort crazy bygge hur länge som helst nu, dels här inne i lägenheten där det är STOR ombyggnad av vårt kök på gång och så nu detta med fasad, fönster och balkong renovering samtidigt.

 

Det blev förresten LED belysning i köket, så nu ska jag bara bestämma mig för vilken sorts blandare och högskåp jag vill ha. Sen är allt färdigplanerat och så är det bara att få in det som saknas.

 

Var med om en tråkig sak häromdagen, fick ett brev från VISA med info angående att mitt ena kort blivit utsatt för ett skimringsförsök och att de därför spärrat det. Vem, var eller vad detta handlade om vägrade de att tala om men i alla fall så fick detta mig att tänka lite på internetsäkerhet och säkerheten med att använda kort när man handlar.

Jag är en sån där klant som brukat använda lätta koder såsom 0123 etc för att kunna komma ihåg vad jag har.

Nu får det bli slut på det och andra populära koder, ska komma på något alldeles eget som bara jag känner till så ingen kan lista ut det.

Såg en artikel om just populära lösen och inser att jag inte är den enda med dålig fantasi gällande detta

http://www.expressen.se/nyheter/1.2296071/har-ar-losenorden-som-du-bor-undvika

 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed